דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עסקאות רכב
  3. המלצה על רכב אוטומט בתקציב כ- 20K מעל שנתון 2014 שהוא לא מיצובישי אטאז'

המלצה על רכב אוטומט בתקציב כ- 20K מעל שנתון 2014 שהוא לא מיצובישי אטאז'

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עסקאות רכב
1 פוסטים 1 כותבים 29 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • י מנותק
    י מנותק
    יצחקי
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אני מחפש רכב אוטומט בתקציב 20K שמתאים לרוב לנסיעות בעיר אבל שיהיה כיף לנסוע אתו בסופ"שים לצפון דרום, לכן מיצובישי אטארז’ לא בא בחשבון, חשבתי על כמה רכבים ואשמח לשמוע את העצות שלכם לגביהם ואם יש לכם עוד רכבים שלא חשבתי עליהם.
    רנו פלואנס 2017-2018 דיזל
    דאצ’יה דאסטר 2017-2018 דיזל - קצת מעל התקציב, האם שווה את זה?
    רנו מגאן 2014 דיזל - שעולה בזול אבל קשה למצוא לא סטיישן וזה גם הדגם הישן יותר (האם כדאי?)
    פיאט טיפו 2017-2018 בנזין - מפחד שהרכב עדיין יותר דומה בנסיעה שלו למיצובישי אטראז’ מאשר לרנו מגאן/פלואנס.
    יש לציין שיש לי אפשרות לתקן את הרכב בכפר שזה הרבה יותר זול אבל צריך לדעת עם איזה רכב הם יודעים להתעסק שם.
    האם הדיזלים יעשו לי את המוות בעיר? או ששווה לי לסבול קצת בשביל נסיעה של סופ"ש פעם בשבועיים? אף פעם לא היה לי דיזל, האם הדאציה דאסטר נוח לנסיעה או שהוא מרגיש כמו קופסא חלולה ללא בידוד, ככה מרגיש לי שאני אומר את המילה “דאציה”, האם אני טועה והמכוניות שלהם בסדר? ולגבי הפיאט כבר ציינתי למעלה את הפחד שלי ממנה.
    אשמח מאוד לעזרה!
    דרך אגב עד עכשיו הייתה לי יונדאי I30 2008 במשך 5 שנים שנהנתי ממנה מאוד אבל היא התחילה לעשות בעיות במנוע אז מכרתי אותה וקניתי לפני כחודש פורד קוגה 2016 שאני מאוד מרוצה ממנו אבל הפחידו אותי ממנו ברמה היסטרית, בוא נגיד שהלכתי סתם להתייעץ לגביו עם מוסכניק של פורד מורשה והוא אמר לי למכור אותו כמה שיותר מהר ואפילו להפסיד כסף העיקר להיפטר ממנו, הוא אמר לי שהוא לא מכניס למוסך קוגה לתיקונים (לא נראה לי שהוא יכול לעשות את זה), בקיצור הפחיד אותי עד מוות 🙂 אבל זה כבר נושא לשרשור אחר, למרות שאשמח לחוות דעת מכם ואולי נפטור את הבעיה ונשאר עם הקוגה, תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

12

2.3k

משתמשים

7.8k

נושאים

103.4k

פוסטים
    • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.