רכב 7 מקומות ליסינג
-
אני רוצה לשאול לציבור שאלה אשמח לטיפים או תגובות אם זה הצעה מוצלחת או שלא
בוקר טוב יש לי שאלה בעניין ליסינג לרכב אז ככה יש לי הצעה על רכב מקסוס מיפה 7 מימון תשלום כל חודש 2200 שח לתקופה של 36 חודשים אחרי התקופה או שאני מחזיר את הרכב או שמשתדרג לרכב חדש ואם אני מחזיר את הרכב ויוצא מהעסקה לא עולה לי כלום אבל אם יש שריטות מכות וכו’ אז תשלום של עוד שלוש חודשים של 2200 שח שזה אומר 6600 שח בסוף התקופה אם אני מחזיר את הרכב שכנראה יהיה מכות דפיקות שאני צריך לקחת בחשבון
ביטוח יעלה לי מקיף באזור 800 שח לחודש סך הכל יוצא 3000 שקל לרכב חשמלי מה אתם אומרים על זה מה יש לכם לתת לי טיפים שווה ללכת על זה לא שווה ללכת על זה מה עוד צריכים לקחת בחשבון כל התיקונים ובלאי וכו’ בעיקרון רכב חדש שלוש שנים יש שקט יש רק את הטיפולים אחרי 30 אלף קילומטר וכמובן אין לי הגבלה של קילומטר ככה שאני יכול לנסוע כמה שאני רוצה אשמח אם תוכלו גם אם יש לכם מישהו שמבין בעניין שיכול לעזור לי אם זה עסקה טובה או לא אני לא רוצה סתם לקפוץ למים בלי לקבל יעוץ אם זה טוב או לא סוף כל סוף אני מתחייב פה לשלוש שנים
תודה והמשך יום טוב… -
@חזקי כתב ברכב 7 מקומות ליסינג:
וכמובן אין לי הגבלה של קילומטר
אתה בטוח בזה?
פעם ראשונה שאני שומע על ליסינג שהוא ללא הגבלת ק"מסוף כל סוף אני מתחייב פה לשלוש שנים
בדרך כלל יש אופצייה לצאת בתשלום קנס, פה אין כזה אופצייה?
-
@א.שובקס
על בטוח ללא הגבלה זה כל מה שחיפשתי בליסינג זה הדבר היחידי שהייתי צריך בגלל שאני נוסע בשנה בערך 40 אלף ק"מ -
@חזקי
מאוד מוזר, צריך להבין איפה הקאץ’
אין להם אופצייה לתפועלי מלא כולל ביטוח (או שהביטוח שכתבת זה דרכם?) -
@חזקי
אני יעבור על זה חקרתי הרבה על ליסינג, בכל אופן ממליץ לך למחוק את זה מפה יש פה הרבה נתונים אישיים -
@א.שובקס
אין להם אפשרות של תפעולי
הסוכן של הביטוח שהיא הציעה לי מישהו דרכם ולא נראה לי שאני ילך על ההצעה הזה יתכן ואני ימצא יותר זול@חזקי
אה אוקיי זה רכב מימוני, לא תפעולי זה הגיוני.
קראת את התקנון?
זה קנייה רגילה של רכב לכל דבר, הרכב רשום על שמך ולא על שם הליסינג,
בסיום התקופה הם קונים את הרכב במחיר מחירון לוי יצחק לפי המחיר בעת החזרת הרכב, יש מצב שתצטרך להשלים את ההפרש ככל שיהיה.- תוכנית המימון הבנקאי וגובה ההחזר והתשלומים הנלווים יקבעו סופית ע"י הבנק או הגוף מימון
שמת לב לזה?
-
אני רוצה לשאול לציבור שאלה אשמח לטיפים או תגובות אם זה הצעה מוצלחת או שלא
בוקר טוב יש לי שאלה בעניין ליסינג לרכב אז ככה יש לי הצעה על רכב מקסוס מיפה 7 מימון תשלום כל חודש 2200 שח לתקופה של 36 חודשים אחרי התקופה או שאני מחזיר את הרכב או שמשתדרג לרכב חדש ואם אני מחזיר את הרכב ויוצא מהעסקה לא עולה לי כלום אבל אם יש שריטות מכות וכו’ אז תשלום של עוד שלוש חודשים של 2200 שח שזה אומר 6600 שח בסוף התקופה אם אני מחזיר את הרכב שכנראה יהיה מכות דפיקות שאני צריך לקחת בחשבון
ביטוח יעלה לי מקיף באזור 800 שח לחודש סך הכל יוצא 3000 שקל לרכב חשמלי מה אתם אומרים על זה מה יש לכם לתת לי טיפים שווה ללכת על זה לא שווה ללכת על זה מה עוד צריכים לקחת בחשבון כל התיקונים ובלאי וכו’ בעיקרון רכב חדש שלוש שנים יש שקט יש רק את הטיפולים אחרי 30 אלף קילומטר וכמובן אין לי הגבלה של קילומטר ככה שאני יכול לנסוע כמה שאני רוצה אשמח אם תוכלו גם אם יש לכם מישהו שמבין בעניין שיכול לעזור לי אם זה עסקה טובה או לא אני לא רוצה סתם לקפוץ למים בלי לקבל יעוץ אם זה טוב או לא סוף כל סוף אני מתחייב פה לשלוש שנים
תודה והמשך יום טוב…@חזקי שים לב זה הסכום שיוצא לך אחרי 3 שנים 87,800
לא חשבנתי ביטוח
כולל ביטוח יוצא 116,600
לפי הנתונים שכתבת כולל 6600 וכולל 2000 מקדמה
יוצא לך רכב רק ל3 שנים לדעתי לא שווה כלל
במחיר כזה אתה קונה את רכב 7 מקומות הכי נחשב
פריוס+ עם נתונים מצוינים ורכב שנישאר אתך לעד -
@חזקי שים לב זה הסכום שיוצא לך אחרי 3 שנים 87,800
לא חשבנתי ביטוח
כולל ביטוח יוצא 116,600
לפי הנתונים שכתבת כולל 6600 וכולל 2000 מקדמה
יוצא לך רכב רק ל3 שנים לדעתי לא שווה כלל
במחיר כזה אתה קונה את רכב 7 מקומות הכי נחשב
פריוס+ עם נתונים מצוינים ורכב שנישאר אתך לעד@הרשלה-0 כתב ברכב 7 מקומות ליסינג:
פריוס+ אם נתונים מצוינים ורכב שנישאר איתך לעד
זה לא השוואה נכונה, כי הוא רוצה רכב חדש חשמלי…
שים לב זה הסכום שיוצא לך אחרי 3 שנים 87,800
זה לא נכון
דבר ראשון זה יכול להיות יותר בגלל התנאים שהוא יקבל מהבנק,
ההחזר החודשי הוא צמוד מדד שזה בטוח שזה יהיה יותר יקר ממה שציינת,
ובנוסף לזה לא חשבנת את ההפרש שיהיה בעת החזרת הרכב. -
@הרשלה-0 כתב ברכב 7 מקומות ליסינג:
פריוס+ אם נתונים מצוינים ורכב שנישאר איתך לעד
זה לא השוואה נכונה, כי הוא רוצה רכב חדש חשמלי…
שים לב זה הסכום שיוצא לך אחרי 3 שנים 87,800
זה לא נכון
דבר ראשון זה יכול להיות יותר בגלל התנאים שהוא יקבל מהבנק,
ההחזר החודשי הוא צמוד מדד שזה בטוח שזה יהיה יותר יקר ממה שציינת,
ובנוסף לזה לא חשבנת את ההפרש שיהיה בעת החזרת הרכב.