לבקשת רבים מדריך בנושא ביטול השתתפות עצמית לרכב שכור כאן בישראל.
-
@טייס-קרבי
אני לא צריך את זה למשהו קונקרטי אבל כשאני יצטרך לא יהיה לי זמן להתחיל לשאול אותך על כל צעד ושעל@אני-הונדה
צודק!
אני מקווה עד אז באמת לעשות מדריך…
סבלנות -
@אני-הונדה
צודק!
סבלנות@טייס-קרבי כתב בלבקשת רבים מדריך בנושא ביטול השתתפות עצמית לרכב שכור כאן בישראל.:
@אני-הונדה
צודק!
סבלנותהוא עובד גם על סיטי קאר?
הם רוצים כ100 שח ליום. -
מ מאיר הצמיד את נושא זה
-
@טייס-קרבי כתב בלבקשת רבים מדריך בנושא ביטול השתתפות עצמית לרכב שכור כאן בישראל.:
@אני-הונדה
צודק!
סבלנותהוא עובד גם על סיטי קאר?
הם רוצים כ100 שח ליום. -
@טייס-קרבי
כמה שאלות- אתה יודע אם הם מבטחים גם כאשר שוכרים מחברות כמו
ש.ח.ר, נתיב, חושן, וכו’? - carinsurent.com אין אפשרות לצעירים מתחת גיל 21
אתה יודע אם ל rentalcover.com יש גם את המגבלה הזאת? - הם דורשים חשבונית תיקון מחברת ההשכרה, האם זה הם אומר שמקבלים את ההחזר רק אם החברה תיקנה את הנזק (בדרך כלל הם לא מתקנים…

- אתה יודע אם הם מבטחים גם כאשר שוכרים מחברות כמו
-
@טייס-קרבי
כמה שאלות- אתה יודע אם הם מבטחים גם כאשר שוכרים מחברות כמו
ש.ח.ר, נתיב, חושן, וכו’? - carinsurent.com אין אפשרות לצעירים מתחת גיל 21
אתה יודע אם ל rentalcover.com יש גם את המגבלה הזאת? - הם דורשים חשבונית תיקון מחברת ההשכרה, האם זה הם אומר שמקבלים את ההחזר רק אם החברה תיקנה את הנזק (בדרך כלל הם לא מתקנים…

@shine
1-מבוטח
2-אין אפשר מגיל 19
3-הם דורשים אבל הם לא מבינים ככ בישראל לכן אם אתה נותן להם איזושהיא מסמך שכתוב שם פירוט הם יאשרו לך
ממה שהבנתי הם בתוך יום משחררים לך את הכסף אם זה עד 500$ -כולל פערי עמלות וכו כוכ ואם זה יותר אתה כן צריך לבוא ארוך אבל בכזה מקרה אז גם ההשכרה חייבת לתקן (אם מעכת את הטאמבון הם יתקנו…) - אתה יודע אם הם מבטחים גם כאשר שוכרים מחברות כמו
-
@shine
1-מבוטח
2-אין אפשר מגיל 19
3-הם דורשים אבל הם לא מבינים ככ בישראל לכן אם אתה נותן להם איזושהיא מסמך שכתוב שם פירוט הם יאשרו לך
ממה שהבנתי הם בתוך יום משחררים לך את הכסף אם זה עד 500$ -כולל פערי עמלות וכו כוכ ואם זה יותר אתה כן צריך לבוא ארוך אבל בכזה מקרה אז גם ההשכרה חייבת לתקן (אם מעכת את הטאמבון הם יתקנו…)- תשובה שקיבלתי מהם -
We are not familiar with “Shahar Motors”. There isn’t a prominent Israeli company called “Shahar Motors” that specifically stands out as a licensed rental agency. Thus this company is not covered by our policy.
ובתרגום לעברית-
“איננו מכירים את “שחר מוטורס”. אין חברה ישראלית בולטת בשם “שחר מוטורס” שבולטת במיוחד כסוכנות השכרה מורשית. לכן חברה זו אינה מכוסה על ידי הפוליסה שלנו.”לא שאלתי אותם על יתר החברות, אבל למה שחושן ונתיב יהיו שונים
- לא הבנתי את התשובה, CarInsuRent לא מבטחים צעירים מתחת לגיל 21, מה אם החברה השניה.
למה אני שואל את כל זה?
בגלל שרוב המקרים שמגיעים לפורום, עם טענות על חברות השכרה, בדר"כ (לכאורה) הם מחברות הנ"ל ודומיהם,(ולרוב ע"י נהגים צעירים, אך לא בהכרח)
לכן אם להם זה לא רלוונטי, אז למי זה עשוי למי שמשכיר בהרץ ויכול לבטל את ההשתתפות עצמית בכמה שקלים,אז האתר מציע את זה בכמה שקלים פחות? בגלל זה להשתגע איתם? לשלם להם את הנזק לשלוח חשבניות וכו’?
- תשובה שקיבלתי מהם -
-
- תשובה שקיבלתי מהם -
We are not familiar with “Shahar Motors”. There isn’t a prominent Israeli company called “Shahar Motors” that specifically stands out as a licensed rental agency. Thus this company is not covered by our policy.
ובתרגום לעברית-
“איננו מכירים את “שחר מוטורס”. אין חברה ישראלית בולטת בשם “שחר מוטורס” שבולטת במיוחד כסוכנות השכרה מורשית. לכן חברה זו אינה מכוסה על ידי הפוליסה שלנו.”לא שאלתי אותם על יתר החברות, אבל למה שחושן ונתיב יהיו שונים
- לא הבנתי את התשובה, CarInsuRent לא מבטחים צעירים מתחת לגיל 21, מה אם החברה השניה.
למה אני שואל את כל זה?
בגלל שרוב המקרים שמגיעים לפורום, עם טענות על חברות השכרה, בדר"כ (לכאורה) הם מחברות הנ"ל ודומיהם,(ולרוב ע"י נהגים צעירים, אך לא בהכרח)
לכן אם להם זה לא רלוונטי, אז למי זה עשוי למי שמשכיר בהרץ ויכול לבטל את ההשתתפות עצמית בכמה שקלים,אז האתר מציע את זה בכמה שקלים פחות? בגלל זה להשתגע איתם? לשלם להם את הנזק לשלוח חשבניות וכו’?
@shine
לי יש ניסיון עם: http://rentalcover.com/
שהם בוודאות מבטחים את שחר וכל ההשכרות
וכן הם מבטחיןם גם נהגים חדשים וצעירים
אני אומר זאת בוודאות לאחר התכתבות איתם.
ואכן רק לאלו המדריך מיועד כי למי שהוא לא נהג חדש וצעיר יש לו אלטרנטיבות מעולות גם בלי החברה הנ"ל - תשובה שקיבלתי מהם -
-
@shine
לי יש ניסיון עם: http://rentalcover.com/
שהם בוודאות מבטחים את שחר וכל ההשכרות
וכן הם מבטחיןם גם נהגים חדשים וצעירים
אני אומר זאת בוודאות לאחר התכתבות איתם.
ואכן רק לאלו המדריך מיועד כי למי שהוא לא נהג חדש וצעיר יש לו אלטרנטיבות מעולות גם בלי החברה הנ"ל@טייס-קרבי
איך אני יכול לבדוק?
יש לך מייל שלהם? -
@טייס-קרבי
איך אני יכול לבדוק?
יש לך מייל שלהם? -
בסיטי קאר עולה לך 5ש"ח לשעה
מה הקשר???
השאלה מה קורה בתאונה / סריטה / תקלה ברכב, על מי נופל התיקון / האחריות… -
בסיטי קאר עולה לך 5ש"ח לשעה
מה הקשר???
השאלה מה קורה בתאונה / סריטה / תקלה ברכב, על מי נופל התיקון / האחריות…@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בלבקשת רבים מדריך בנושא ביטול השתתפות עצמית לרכב שכור כאן בישראל.:
מה הקשר???
השאלה מה קורה בתאונה / סריטה / תקלה ברכב, על מי נופל התיקון / האחריות…אתה עושה הפחתת השתתפות עצמית ב5ש"ח לשעה, ואתה אומר שלום ולא להתראות…
למה לעשות את זה דרך חברה חיצונית, שאז אתה צריך לשלם את הנזק לסיטי קאר, לבקש מהם חשבוניות, לשלוח לחברה ולקבל החזר? -
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בלבקשת רבים מדריך בנושא ביטול השתתפות עצמית לרכב שכור כאן בישראל.:
מה הקשר???
השאלה מה קורה בתאונה / סריטה / תקלה ברכב, על מי נופל התיקון / האחריות…אתה עושה הפחתת השתתפות עצמית ב5ש"ח לשעה, ואתה אומר שלום ולא להתראות…
למה לעשות את זה דרך חברה חיצונית, שאז אתה צריך לשלם את הנזק לסיטי קאר, לבקש מהם חשבוניות, לשלוח לחברה ולקבל החזר?@shine כתב בלבקשת רבים מדריך בנושא ביטול השתתפות עצמית לרכב שכור כאן בישראל.:
אתה עושה הפחתת השתתפות עצמית ב5ש"ח לשעה, ואתה אומר שלום ולא להתראות…
ומה קורה לנהג חדש עם פחות משנתיים רשיון?
גם יכול בתוספת 5 ש"ח לעשות ביטול השתתפות? -
@shine כתב בלבקשת רבים מדריך בנושא ביטול השתתפות עצמית לרכב שכור כאן בישראל.:
אתה עושה הפחתת השתתפות עצמית ב5ש"ח לשעה, ואתה אומר שלום ולא להתראות…
ומה קורה לנהג חדש עם פחות משנתיים רשיון?
גם יכול בתוספת 5 ש"ח לעשות ביטול השתתפות?@תודה-לבורא-עולם-0
אם זכור לי טוב, שנה רשיון וגיל 21.
עכשיו אני רואה שנהג חדש לא יכול בכלל,
מה גם, שזה לא עוזר לצמיגים/שמשות/מרכב תחתון
אז יכול להיות שכן כדי לעשות את הביטול דרך החברה הנ"ל