שרשור "חיות על הכביש"
-
@אריאלוש כתב בשרשור "חיות על הכביש":
ואיך שהוא גרם לו לעצור,
מבחינתי זה כמו אלו שהמשטרה הצבאית גרמה להם לפתוח את הדלת, לא מבין איך זה קרה, אבל מבין שיש סוג אנשים שזה קורה להם.
במיוחד בעיר כמו שלי שמול העיניים שלי מתחת לבית שלי ערבי הצליח לעצור רכב ואז שלף רובה M16 וירה בו למוות, לעצור זו לא אופציה! וכל הדרכים כשרות כדי להמשיך לנוע…
בד"כ עצם הנהיגה האגרסיבית והאפקטיבית שמתגלית פתאום אצל “האברך העדין עם הטרנטע” שמולו גורמת לתוקף לאבד את האומץ.
אכן גז פלפל פתרון מומלץ עם הרבה פחות סיכונים. אבל הוא רלוונטי רק בחלק מהסיטואציות, ונראה לי שסוג האנשים שאפשר לעצור אותם בהרבה מקרים גם לא ישתמש בגז פלפל כמו במקרה הזה שהתוקף לא ניגש לנהג והנהג היה צריך לצאת ולתקוף אותו עם הגז כדי למנוע את הניפוץ.
אין באמור לעיל שום המלצה משום סוג! סעו כחוק ובזהירות!@אלי-0 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
@אריאלוש כתב בשרשור "חיות על הכביש":
ואיך שהוא גרם לו לעצור,
מבחינתי זה כמו אלו שהמשטרה הצבאית גרמה להם לפתוח את הדלת, לא מבין איך זה קרה, אבל מבין שיש סוג אנשים שזה קורה להם.
במיוחד בעיר כמו שלי שמול העיניים שלי מתחת לבית שלי ערבי הצליח לעצור רכב ואז שלף רובה M16 וירה בו למוות, לעצור זו לא אופציה! וכל הדרכים כשרות כדי להמשיך לנוע…
בד"כ עצם הנהיגה האגרסיבית והאפקטיבית שמתגלית פתאום אצל “האברך העדין עם הטרנטע” שמולו גורמת לתוקף לאבד את האומץ.
אכן גז פלפל פתרון מומלץ עם הרבה פחות סיכונים. אבל הוא רלוונטי רק בחלק מהסיטואציות, ונראה לי שסוג האנשים שאפשר לעצור אותם בהרבה מקרים גם לא ישתמש בגז פלפל כמו במקרה הזה שהתוקף לא ניגש לנהג והנהג היה צריך לצאת ולתקוף אותו עם הגז כדי למנוע את הניפוץ.
אין באמור לעיל שום המלצה משום סוג! סעו כחוק ובזהירות!בסוף הבנאדם יצא בשלום ואם היה מנסה לשחק אותה מאפיונר אולי היה נגמר רע מאוד,
אלה אנשים רעים וחטאים, שלא כדאי בשום אופן להתחיל איתם,
לברוח זה טוב,
אבל לנסות להיתקע בו או ברכבו זה רעיון גרוע מאוד -
https://stream.hagizra.news/e758342ed0b7/VID-20260808-WA0033.mp4
קרדיט הגיזרה
VID-20260808-WA0033.mp4
נשלח לנטפרי -
@mik6868 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
@הייי התאונה הזאת הייתה בארץ? ואיך היא נגמרה?
היא הייתה בארץ, יש שם מונית בעברית.
-
@mik6868 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
@הייי התאונה הזאת הייתה בארץ? ואיך היא נגמרה?
היא הייתה בארץ, יש שם מונית בעברית.
@מגשש-באפילה
זה היה בכביש 772
ודרך אגב נפתח בנטפרי