דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
  3. "הברקה" לקנות בעלי אקספרס בלי לשלם מס גם מעל ל 75 דולר האמנם?!

"הברקה" לקנות בעלי אקספרס בלי לשלם מס גם מעל ל 75 דולר האמנם?!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
הברקהאיינפאל
25 פוסטים 14 כותבים 852 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • יצחק רשטוני יצחק רשטונ
    • פעם הדואר היה בודק את החבילה לפי הכתוב על הקופסא בלבד ולפי זה היה דרישת התשלום ואז היה עובד מצויין הקומבינה שהמוכר יצהיר על ערך נמוך .
    • אחר כך היה סינון לפי משקל וחבילות מעל 2 קילו היו מתעכבות והיה נדרש להביא אסמכתא [אולי זה עדיין תקף]
    • היום כבר יש לשירותי הדואר/מכס יכולת לקבל מעלי אקספרס את המחיר המדוייק של ההזמנה [לא בערך ולא לפי ניחוש שלהם, אלא מחיר מדוייק] כנראה זה איזה חוק חדש של שירותי המכס שעלי אקספרס מחוייבת אליו , למעיישה היום 90% מהחבילות מעל גובה המכס נעצרות ולא משנה מה ההצהרה שהמוכר רשם [גם הקומבינה של הבונוס לא עוזרת כמו שכתבתי למעלה]
    • יש קומבינה נוספת לבקש מהמוכר לשלוח בקשה לתשלום של חצי דולר ואז לשלוח את המוצר המקורי תחת ההזמנה הזאת, הבעיה שזה לא בטוח יעבוד על מולטימדיה כי הם כבר מכירים את הקופסאות של המולטימדיה וזה לא יהיה אמין על חצי דולר [לי זה עבד על מכשיר טלפון קטן, אבל בנוסף ביקשתי מהמוכר לרשום על הקופסא “נגן מוזיקה” במקום פלאפון]
      בהצלחה לכולם
    פתוח לשמועפ מנותק
    פתוח לשמועפ מנותק
    פתוח לשמוע
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ מאז ההפרטה של הדואר התחיל הבלגן

אנשים חכמים הם אינם אלה שמוצאים את הדרך בעצמם
    הם אלו שיודעים לשאול
    מתקין וחוסם מולטימדיות + סים של RL באשדוד

תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • יצחק רשטוני יצחק רשטונ
      • פעם הדואר היה בודק את החבילה לפי הכתוב על הקופסא בלבד ולפי זה היה דרישת התשלום ואז היה עובד מצויין הקומבינה שהמוכר יצהיר על ערך נמוך .
      • אחר כך היה סינון לפי משקל וחבילות מעל 2 קילו היו מתעכבות והיה נדרש להביא אסמכתא [אולי זה עדיין תקף]
      • היום כבר יש לשירותי הדואר/מכס יכולת לקבל מעלי אקספרס את המחיר המדוייק של ההזמנה [לא בערך ולא לפי ניחוש שלהם, אלא מחיר מדוייק] כנראה זה איזה חוק חדש של שירותי המכס שעלי אקספרס מחוייבת אליו , למעיישה היום 90% מהחבילות מעל גובה המכס נעצרות ולא משנה מה ההצהרה שהמוכר רשם [גם הקומבינה של הבונוס לא עוזרת כמו שכתבתי למעלה]
      • יש קומבינה נוספת לבקש מהמוכר לשלוח בקשה לתשלום של חצי דולר ואז לשלוח את המוצר המקורי תחת ההזמנה הזאת, הבעיה שזה לא בטוח יעבוד על מולטימדיה כי הם כבר מכירים את הקופסאות של המולטימדיה וזה לא יהיה אמין על חצי דולר [לי זה עבד על מכשיר טלפון קטן, אבל בנוסף ביקשתי מהמוכר לרשום על הקופסא “נגן מוזיקה” במקום פלאפון]
        בהצלחה לכולם
      צבי דורש ציוןצ מנותק
      צבי דורש ציוןצ מנותק
      צבי דורש ציון
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ מעניין שאתה אומר שהם מקבלים את המחיר האמיתי, אני הזמנתי משהו בשווי שודאי מחייב במע"מ ולא חוייבתי. לא יודע מה המוכר הצהיר ומה הוא כתב וכו’, זה היה העובדה.

כי ירושלים אמנם תבנה כשיכספו בני ישראל לה תכלית הכוסף עד שיחוננו אבניה ועפרה
      (רבי יהודה הלוי בכוזרי מאמר ה' עפ"י הפסוק אתה תקום וגו')

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • המאעסטרה המאעסטר

שימו לב איני לוקח אחריות על הנושא צריך לבדוק זאת היטב

לכאורה נמצא הפיתרון להזמין בעלי אקספרס ללא מכס

והנה להסבר הרעיון הוא פשוט ששמתי לב שאם יש לי בונוס בעלי אקספרס אז המחיר שכתוב בפועל בסך הכל הוא מה שאני משלם באשראי בפועל
        ואני יפרט
        סיפור אמיתי
        קניתי מוצר ולמעשה המוכר שלח לי שאין לו את המוצר שאני יעשה ביטול ויקבל את הכסף חזרה אז נכנסתי לדף המוצר לחצתי ביטול וכמובן עלי אקספרס שואל אותך אם אתה רוצה את הכסף מייד והוא יהיה שמור בחשבון או לקבל החזר באשראי מסיבות שלא קשורות לעניין רציתי החזר בעלי אקספרס וכשאני בא לקנות מוצר כל שהוא אז הכסף שחייבים לי נחשב כבונוס ויורד אוטומטי מהמחיר שאני צריך לשלם בדיוק כמו שפועל קופון רגיל של עלי כל שבפועל המחיר שצריך לשלם נמוך והכי חשוב שבפועל מה שנכתב בסה"כ ששולם הוא רק מה ששילמת באשראי
        כך שלסיכום אם יש מערכת מולטימדיה למשל TS10 שתמיד עולה מעל מחיר המכס לכאורה ואני מדגיש שוב לכאורה צריך לקנות משהו נגיד ב 100 ש"ח ואז לבקש החזר כך שבפועל יצא שתשלם על המערכת פחות ממחיר המכס
        והנה תמונות
        30ecaa5a-6e10-4b1e-9fb5-aed3b5d2cf2e-image.png
        שימו לב לסך הכל

מה אתם אומרים אשמח לתגובות האם אני צודק או לא
        @EBA @דני-מערכות @מיישה
        סליחה על התיוגים עם מישהו לא מעוניין מתנצל מראש

Y מנותק
        Y מנותק
        YOLEVI
        מייבין
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@המאעסטר לא קראתי את כל התגובות אז לא יודע אם כבר אמרו, אבל אני בדקתי את זה כבר מזמן וזה לא עובד

התקנת ומכירת מולטימדיות, פאנלים ועוד
        חסימת מולטימדיה אאוטנט/קיידרואיד/אחר
        סים נטפרי/וויז אופציה לנטסטיק
        3276568@gmail.com
        0583276568

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • דני מערכותד דני מערכות

@המאעסטר
          לא יודע אם זה ייעבוד אבל קח בחשבון שאין קופונים על הסכום של הבונוס כך שזה מייקר לך קצת את המחיר
          אולי בכל אופן זה עדיין משתלם

Y מנותק
          Y מנותק
          YOLEVI
          מייבין
          כתב נערך לאחרונה על ידי YOLEVI

@דני-מערכות כתב ב"הברקה" לקנות בעלי אקספרס בלי לשלם מס גם מעל ל 75 דולר האמנם?!:

אבל קח בחשבון שאין קופונים על הסכום של הבונוס כך שזה מייקר לך קצת את המחיר

ממש לא נכון! מנסיון, ואפי’ לא צריך לבטל את השימוש בבונוס ורק אחרי הקופון להחזיר אלא זה נחשב כתשלום רגיל לכל דבר ועניין.
          כמדומה לי שהם מדגישים את זה גם בבחירה של בונוס או החזר שזה לא על חשבון קופונים או הנחות אחרות

3276568@gmail.com
          0583276568

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • המאעסטרה המאעסטר

@פתוח-לשמוע כתב ב"הברקה" לקנות בעלי אקספרס בלי לשלם מס גם מעל ל 75 דולר האמנם?!:

@המאעסטר השתעשתי ברעיון כמה פעמים אבל לא ניסיתי
            אגב מה זה המחיר ההזוי של המצלמה ולמה אתה מזמין בשקלים?

מצלמה איכותית ברמות אחרות זווית צילום של 180 מעלות איכותי בטירוף
            חוץ מזה הסיבה שהזמנתי בשקלים כי הבונוס היה בשקלים כי ההזמנה קודמת הייתה בשקלים והרבה פעמים הפער מאוד קטן ששווה לי את זה מכל מיני חשבונות

Y מנותק
            Y מנותק
            YOLEVI
            מייבין
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@המאעסטר כתב ב"הברקה" לקנות בעלי אקספרס בלי לשלם מס גם מעל ל 75 דולר האמנם?!:

מצלמה איכותית ברמות אחרות זווית צילום של 180 מעלות איכותי בטירוף

נשמח לקישור

3276568@gmail.com
            0583276568

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

• 1
            • 2

37