ניקוי EGR
-
@הכל-בעזרת-השם כמה צריך לעלות ניקוי קולר?
הקולר לא נסתם מהר? הצינורות שלו מאוד דקים…הקולר נסתם רק אם לא מטפלים בסעפת והשסתום ונוסעים ככה לפחות 50 K
@הכל-בעזרת-השם טוב נשמע לי מוזר מאוד מה שאתה אומר שנסתם הקולר רק ב 300,000 ק"מ כי אני יכול להבין שהגזים עוברים בו עוד בזמן שהם חמים אז פחות נדבקים אבל עדין הוא זה שמקרר אותם והמעברים בו הכי דקים שזה אומר אמורים להסתם הכי מהר אבל בגלל החום אז אולי הצינורות הקטנים בסעפת ששמה הגזים קרים אז נדבקים יותר מהר אבל אני חושב שזה אמור להיות הבדל מינורי (ודעתי לא מקצועית בכלל רק מציג מה שנראה לי הגיוני)
אבל נתייג את @MENI שזכה לפרק כמה EGR שיאיר לנו מנסיונו… -
@הכל-בעזרת-השם טוב נשמע לי מוזר מאוד מה שאתה אומר שנסתם הקולר רק ב 300,000 ק"מ כי אני יכול להבין שהגזים עוברים בו עוד בזמן שהם חמים אז פחות נדבקים אבל עדין הוא זה שמקרר אותם והמעברים בו הכי דקים שזה אומר אמורים להסתם הכי מהר אבל בגלל החום אז אולי הצינורות הקטנים בסעפת ששמה הגזים קרים אז נדבקים יותר מהר אבל אני חושב שזה אמור להיות הבדל מינורי (ודעתי לא מקצועית בכלל רק מציג מה שנראה לי הגיוני)
אבל נתייג את @MENI שזכה לפרק כמה EGR שיאיר לנו מנסיונו… -
@mik6868
המוסכניק אמר לי שהוא מפרק את הEGR , והכין אותי שהוא גם יבדוק את הקולר אם הוא סתום, הוא אומר שאם סתום קצת יכול ליהיות שאפשר לנקות אבל אם סתום ממש לא ניתן לנקות וצריך להחליפו,@ישראל-6 תנסה להתקשר למוטי תלפיות שהובא לעיל למען השוואת מחירים תשאל אותו כמה הוא לוקח על טיפול כזה בלי הקולר,(אומרים שהוא בגדול לא זול אבל שווה את זה לפי המחיר שמוטי לוקח תשווה יחסי)
(ועל הדרך אני סקרן תשאל אותו אם הקולר סתום אז באמת א"א לנקות וחייב להחליף אם זה נכון או לא?)
@נייטרון-חפשי אם זה בלי קולר זה ככה צריך לעלות?
זכור לי שהקולר הוא המחיר הגדול בניקוי הזה לא? -
@ישראל-6 תנסה להתקשר למוטי תלפיות שהובא לעיל למען השוואת מחירים תשאל אותו כמה הוא לוקח על טיפול כזה בלי הקולר,(אומרים שהוא בגדול לא זול אבל שווה את זה לפי המחיר שמוטי לוקח תשווה יחסי)
(ועל הדרך אני סקרן תשאל אותו אם הקולר סתום אז באמת א"א לנקות וחייב להחליף אם זה נכון או לא?)
@נייטרון-חפשי אם זה בלי קולר זה ככה צריך לעלות?
זכור לי שהקולר הוא המחיר הגדול בניקוי הזה לא?