איך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?
-
גיסי כרגע בשיעורים אוחז בשיעור 32,
מעוניין לדעת אם יש לו סיכוי לעבור בטסט ראשון אצל אותו מורה,
(אותו מורה טוען שכולללללם עוברים אצלו, בוודאי שיטען זאת למה לא …?!)
האם מישהו פה מהגאונים יודע כיצד אני בודק זאת???!!@אוטופון
1 מבקשים מספרי טלפון של תלמידים ושואלים
2 הוא יכול לבדוק אם אין למורה הרבה מה להעיר נראה שיתכן שיעבור, ואם יש הרבה מה להעיר לו אפי’ אם 99.99 % עוברים אצלו בטסט ראשון, הוא יהיה ה 00.01 שלא עובר
בכלל אני לא רואה עניין לשים משקל כבד על העניין של לעבור בטסט ראשון, מנסים להיות מלאך ל22 דקות בערך, הלך הלך אם לא ננסה להיות פעם הבא מלאך, אחד שלא עבר בטסט שלישי זה לא כישלון,
3 לבקש למורה שיזמין טסט כמה שיותר מהר ואם יש צורך לעשות שיעורים שחסר שלושה שבועות ההמתנה -
@אוטופון
2 הוא יכול לבדוק אם אין למורה הרבה מה להעיר נראה שיתכן שיעבור, ואם יש הרבה מה להעיר לו אפי’ אם 99.99 % עוברים אצלו בטסט ראשון, הוא יהיה ה 00.01 שלא עובר
בכלל אני לא רואה עניין לשים משקל כבד על העניין של לעבור בטסט ראשון, מנסים להיות מלאך ל22 דקות בערך, הלך הלך אם לא ננסה להיות פעם הבא מלאך, אחד שלא עבר בטסט שלישי זה לא כישלון,
3 לבקש למורה שיזמין טסט כמה שיותר מהר ואם יש צורך לעשות שיעורים שחסר שלושה שבועות ההמתנה@שיפקה כתב באיך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?:
@אוטופון
3 לבקש למורה שיזמין טסט כמה שיותר מהר ואם יש צורך לעשות שיעורים שחסר שלושה שבועות ההמתנה- ברור שהוא יביא תלמידים שעברו בראשון.
- איך זה יעזור לו לבדוק אם עוברים אצלו מהר?
-
@שיפקה כתב באיך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?:
@אוטופון
3 לבקש למורה שיזמין טסט כמה שיותר מהר ואם יש צורך לעשות שיעורים שחסר שלושה שבועות ההמתנה- ברור שהוא יביא תלמידים שעברו בראשון.
- איך זה יעזור לו לבדוק אם עוברים אצלו מהר?
@חיים-ברזל
אומרים לו יש לי חבר שרוצה ללמוד נהיגה, והוא רוצה מספר של כמה תלמידים לברר עליך
לא צריך להגיד לו, מה רוצים לברר, על הנעימות שלו, או על סדר הלימוד וכו’