מחפש רכב - תקציב עד 23,000 ש״ח
-
@חולה-על-פריוס ???
תלוי אם אתה רוצה להשקיע או לא, ברור שעולה יותר=שווה יתר.
בעצם תלוי מה אתה קונה בעודף אם סטייק או עוד רכב אז עדיף הזול.
בכל מקרה עוד לא ראית תמונות של הזול מרגיש לי שהוא נראה לא משהו… במיוחד שהוא רמז על זה -
או שעדיף את זה וזהו?
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/1cbb3kts

-
@טוס-לאט-סע-מהר חחח חכה שיפתח…
מישהו יודע מה הסיכוי/סיכון שילך מערכת היברידית/בטריה בג’אז איזור השנתונים 2012-14, מתי זה בערך אמור לקרות, ומה העלות של זה?@חולה-על-פריוס כתב במחפש רכב - תקציב עד 23,000 ש״ח:
מישהו יודע מה הסיכוי/סיכון שילך מערכת היברידית/בטריה בג’אז אזור השנתונים 2012-14, מתי זה בערך אמור לקרות, ומה העלות של זה?
נמוך מאוד
כעיקרון אתה יכול לקחת גם ג’אז לא היברידי, אבל פחות מצוי בשנתונים מתקדמים -
@חובק-עולם כתב במחפש רכב - תקציב עד 23,000 ש״ח:
אבל קאמרי היברידית ישנה תיקח לך בוודאי פחות מלנסר.
אני חלוק עליך קאמרי שותה בערך 1 ל7 יש לו מנוע ענקקק ועם גז צריך לראות שנשמר טוב,
הלנסר עם מנוע לא כזה גדול,
אגב חשוב לשים לב אם זה לא אמריקאי ייבוא אישי נראה לי זה מהווה בעיה בביטוח וגם בחלפים תשאל את המומחים.
@חולה-על-פריוס ההתלבטות בין קאמרי לגאז חריגה. זה שתי רכבים שונים בתכלית, גאז קלילה קומפקטי אמין לא מדי חזק וקאמרי גדולה מרווחת מאסיבית שותה דלק בשנתונים הישנים עברה כמה דברים יחסית לגאז באתו מחיר.
סתם עצה תבדוק את עניין המחיר כי יש יישור קו ואין 23 עגול תשאיר בצד איזה 2 בשביל ההתחלה.@טוס-לאט-סע-מהר כתב במחפש רכב - תקציב עד 23,000 ש״ח:
אני חלוק עליך קאמרי שותה בערך 1 ל7 יש לו מנוע ענקקק
היברידי?
-
@טוס-לאט-סע-מהר כתב במחפש רכב - תקציב עד 23,000 ש״ח:
אני חלוק עליך קאמרי שותה בערך 1 ל7 יש לו מנוע ענקקק
היברידי?
@חובק-עולם פעם ראית ישן היברדי? (בערך מ2009 יש הברידי אבל ייבוא אישי וכנ"ל)
-
@חובק-עולם פעם ראית ישן היברדי? (בערך מ2009 יש הברידי אבל ייבוא אישי וכנ"ל)
-
חברה אבל בסופו של יום חשוב לי גם העוצמה, והחיסכון בדלק,
ויחסית יש פער ממש גדול בין הפריוס לג’אז בשתי הדברים האלה, נפח מנוע בפריוס-1800(מ2009 ומעלה) ובג’אז 1400,
חסכוני- בפריוס 1 ל25(ברשמי, מעשי 1 ל20-22), ובג’אז ברשמי 1 ל18 מעשי 1 ל16 אני מאמין, תקנו אותי אם אני טועה,
השאלה עכשיו אם בכל זאת שווה לי את הג’אז אחרי שאני מפסיד פה שתי דברים חשובים לעומת הסיכוי (היחסית זעיר) של הוצאה על מערכת היברידית או סוללה בפריוס.
תנו דעתכם.
תודה!! -
ולגבי קאמרי אם זה גז השאלה אם בכלל שווה לי להתקין את המערכת גז שזה 3-4 אלף ביחס לחיסכון שזה יתן לי?
ואם זה היברידי גם קשה למצוא וגם בטח ישחטו אותי במחיר…
(גם קאמרי על גז לא מצוי בכלל ביד 2… לא יודע למה) -
@טוס-לאט-סע-מהר יש לי חבר עם קאמרי היברידי 2010 ככל הנראה יבוא אישי.
אבל הגיעו ממש הרבה
יבוא אישי.@טוס-לאט-סע-מהר כתב במחפש רכב - תקציב עד 23,000 ש״ח:
אגב חשוב לשים לב אם זה לא אמריקאי ייבוא אישי נראה לי זה מהווה בעיה בביטוח וגם בחלפים תשאל את המומחים.