ידע הקונה וייזהר: אשכול רכבים נפוצים עם בעיות ידועות
-
הונדה אינסייט/ג’אז היברידי/סיויק היבידי באזור ה250,000 ק"מ הולך מפוח בטריה .
משהו שהוא לא סוף העולם מוסך לוקח על כזה דבר בערך 2200 ש"ח לחליפי כולל עבודה, מי שלא פרייר מזמין מפירוקיות (שזה מאוד קשה להשגה מפאת שהרכב נדיר בפירוקיות!!! אני הסתובבתי באיזה 15!!! פירוקיות עד שמצאתי ברמלה את החלק !!) ומחליף לבד זה מאוד קל!!!@רק-אני כתב בידע הקונה וייזהר: אשכול רכבים נפוצים עם בעיות ידועות:
הונדה אינסייט/ג’אז היברידי/סיוויק היבידי באזור ה250,000 ק"מ הולך מפוח בטריה .
משהו שהוא לא סוף העולם מוסך לוקח על כזה דבר בערך 2200 ש"ח לחליפי כולל עבודה, מי שלא פרייר מזמין מפירוקיות (שזה מאוד קשה להשגה מפאת שהרכב נדיר בפירוקיות!!! אני הסתובבתי באיזה 15!!! פירוקיות עד שמצאתי ברמלה את החלק !!) ומחליף לבד זה מאוד קל!!!כל מה שמנית לא הופך את הרכב ללא אמין
אם למשל הייתי עושה רשימה של רכבים אמינים את הג’אז כנראה הייתי שם במקומות הראשונים.
למעשה כמעט לכל רכב יש את המחלה שלו. ולא כל מחלה הופכת את הרכב ללא אמין. -
@רק-אני כתב בידע הקונה וייזהר: אשכול רכבים נפוצים עם בעיות ידועות:
משהו שהוא לא סוף העולם מוסך לוקח על כזה דבר בערך 2200 ש"ח לחליפי כולל עבודה, מי שלא פרייר מזמין מפירוקיות (שזה מאוד קשה להשגה מפאת שהרכב נדיר בפירוקיות!!! אני הסתובבתי באיזה 15!!! פירוקיות עד שמצאתי ברמלה את החלק !!) ומחליף לבד זה מאוד קל!!!כל מה שמנית לא הופך את הרכב ללא אמין
אם למשל הייתי עושה רשימה של רכבים אמינים את הג’אז כנראה הייתי שם במקומות הראשונים.
למעשה כמעט לכל רכב יש את המחלה שלו. ולא כל מחלה הופכת את הרכב ללא אמין.@מאיר-ג כתב בידע הקונה וייזהר: אשכול רכבים נפוצים עם בעיות ידועות:
הג’אז כנראה הייתי שם במקומות הראשונים.
בגדול כן, למעט מחלה ידועה במאווררי מנוע ומזגן שהיא קריטית [קיים גם בסיויק]
וכן בגיר הרציף מצוי רעש בהילוך ראשון [מכיר כמה שנסעו ככה שנים] -
@מאיר-ג כתב בידע הקונה וייזהר: אשכול רכבים נפוצים עם בעיות ידועות:
הג’אז כנראה הייתי שם במקומות הראשונים.
בגדול כן, למעט מחלה ידועה במאווררי מנוע ומזגן שהיא קריטית [קיים גם בסיויק]
וכן בגיר הרציף מצוי רעש בהילוך ראשון [מכיר כמה שנסעו ככה שנים]@חיים-Y0737 כתב בידע הקונה וייזהר: אשכול רכבים נפוצים עם בעיות ידועות:
כן בגיר הרציף מצוי רעש בהילוך ראשון [מכיר כמה שנסעו ככה שנים]
המלצת החברה היא להחליף שמן גיר כל 60 אלף כמדומני.
-
@רק-אני כתב בידע הקונה וייזהר: אשכול רכבים נפוצים עם בעיות ידועות:
למעשה כמעט לכל רכב יש את המחלה שלו. ולא כל מחלה הופכת את הרכב ללא אמין.