שרשור על חידושים והמצאות בעולם הרכב
-
@קלאטש כתב בשרשור על חידושים והמצאות בעולם הרכב:
אבל המושבים הפוכים זה חידוש
מי מוכן לשבת מול כיוון הנסיעהיש בהרבה וואנים יוקרתיים (נ"ל בויאנו)
וגם בגולדן דרגון העירוני…
-
מי מוכן לשבת מול כיוון הנסיעהבפריוויה עליה השלום המושבים האמצעים היו מסתובבים 180 מעלות
@איש-גמזו כתב בשרשור על חידושים והמצאות בעולם הרכב:
בפריוויה עליה השלום המושבים האמצעים
גם בשברולט ויואנט 2006-2008, זכרונו ממש לא לברכה!
[היה לי שבועיים… והעפתי לערבי]
-
מי מוכן לשבת מול כיוון הנסיעהבפריוויה עליה השלום המושבים האמצעים היו מסתובבים 180 מעלות
@איש-גמזו כתב בשרשור על חידושים והמצאות בעולם הרכב:
בפריוויה עליה השלום
למה אני מכיר כמה שעדיין חיות ונושמות.
@חיים-Y0737 כתב בשרשור על חידושים והמצאות בעולם הרכב:
ם בשברולט ויואנט 2006-2008,
גם לרכב הזה הצלחת להגיע ??? (לא מנית לי את זה ברשימה).
-
כמה פעמים אנחנו רואים רכבים מענינים אבל אין לנו איך לצלם
?!
אז טיוטה מפתחת טכנולוגיה שמזהה את מבט הנהג וכאשר הנהג יפעיל פקודה קולית או על לחיצה מסוימת שתוגדר מראש, הרכב יצלם את התמונה.ומה קורה אם אתם מרוכזים בנסיעה ופספסתם את הבוגאטי שריון שחלפה כרוח על פניכם? אל דאגה, אם רק תיידעו את הרכב מה מעניין אתכם הוא יידע לצלם לבד גם בלי שתעיפו מבט לעבר האובייקט.
השאלה אם יהיה אפשר ליידע את הטיוטה שמעניין אותי מספרים יפים? @עילאי-0קישור לכתבה המלאה באתר אוטו
דבר נוסף שמעניין האם גם נוכל להסריט? כך בעצם יהיה גם חומר לשרשור חיות על הכביש וכו’…
-
?!
אז טיוטה מפתחת טכנולוגיה שמזהה את מבט הנהג וכאשר הנהג יפעיל פקודה קולית או על לחיצה מסוימת שתוגדר מראש, הרכב יצלם את התמונה.ומה קורה אם אתם מרוכזים בנסיעה ופספסתם את הבוגאטי שריון שחלפה כרוח על פניכם? אל דאגה, אם רק תיידעו את הרכב מה מעניין אתכם הוא יידע לצלם לבד גם בלי שתעיפו מבט לעבר האובייקט.
השאלה אם יהיה אפשר ליידע את הטיוטה שמעניין אותי מספרים יפים? @עילאי-0קישור לכתבה המלאה באתר אוטו
דבר נוסף שמעניין האם גם נוכל להסריט? כך בעצם יהיה גם חומר לשרשור חיות על הכביש וכו’…
-
?!