תחבורה ציבורית
-
@ydd526781y יש לך קליטה טובה [ונראה שהתלהבת על הרעיון

-
@ydd526781y יש לך קליטה טובה [ונראה שהתלהבת על הרעיון

-
לנוסעים בתחב״צ שרוצים קצת להבין למה הם חיכו שעה בכניסה למו״ע בשיא החום ולא הגיע אוטובוס יש את האתר דאטהבוס של פורום הסדנא לידע ציבורי שבו ניתן לראות איזה נסיעות יצאו ואיזה לא שזה אחד הגורמים לעומס מתמשך שגורם לנהגים לא לעצור בתחנות וחוזר חלילה.
אני בדקתי על תקופת כמה ימים בקו 310 ממו״ע לי-ם וזה הנתונים:
(חום זה שהיה חסרים נסיעות בשעה הזאת)
-
@החתיך כתב בתחבורה ציבורית:
@ydd526781y כן זה לא נחמד להסיע אוטבוס מפוצצץ בחזור מטיולים אוו חתונות שהילדים לא רגועים
יש דבר כזה שמתגברים אוטובוסים תוך כדי? בלי שיהיה מוכן מראש
@ydd526781y המכרז מחייב את המפעילות להחזיק רזרבה של 10% מסך הנסיעות, מפוזרות בכל תחנות הקצה, בדיוק בשביל מקרים של עומס נוסעים ותקלות טכניות, והן אמורות לשלוח תגבורים תוך 15-30 דק’, תלוי במרחק, בפועל - נאדה.
והנהגים אכן אמורים לדווח וגם יש להם כפתור ייעודי לזה במכשיר התיקוף, יען כי הם לא עוצרים בתחנות כשהאוטובוס מלא, ואם הם לא עוצרים בלי סיבה מוצדקת - משרד התחבורה קונס את המפעילה ב1000 שקל לאירוע, והיא מגלגלת את זה לנהג באיזושהי צורה.
(ולכן חשוב להתלונן, במיוחד על אי-עצירה, הפרות לוז המשרד רואה לבד בGPS, אי-עצירה אין איך לדעת אם לא מתקבלות תלונות מהשטח)אני אישית תבעתי כמה פעמים וראיתי מזה סכומים לא רעים.

-
@ydd526781y המכרז מחייב את המפעילות להחזיק רזרבה של 10% מסך הנסיעות, מפוזרות בכל תחנות הקצה, בדיוק בשביל מקרים של עומס נוסעים ותקלות טכניות, והן אמורות לשלוח תגבורים תוך 15-30 דק’, תלוי במרחק, בפועל - נאדה.
והנהגים אכן אמורים לדווח וגם יש להם כפתור ייעודי לזה במכשיר התיקוף, יען כי הם לא עוצרים בתחנות כשהאוטובוס מלא, ואם הם לא עוצרים בלי סיבה מוצדקת - משרד התחבורה קונס את המפעילה ב1000 שקל לאירוע, והיא מגלגלת את זה לנהג באיזושהי צורה.
(ולכן חשוב להתלונן, במיוחד על אי-עצירה, הפרות לוז המשרד רואה לבד בGPS, אי-עצירה אין איך לדעת אם לא מתקבלות תלונות מהשטח)אני אישית תבעתי כמה פעמים וראיתי מזה סכומים לא רעים.

@אושר-מתקרב כתב בתחבורה ציבורית:

מעניין, לא אכנס לכל הסוג’ אבל אני שאלתי דיין ומחמת ט"א (שלא אכנס אליו כאן מסיבות מובנות…) לא קיבלתי התר.
וזה על ח’ קווים!!!