התייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2
-
תכלס אולי מישהו מוכן לעזור לי
טויוטה קאמרי 2015 XLE היברידי אוט׳ 2.5 (158 כ״ס)
יד 2 פרטי פרטי
עשה 230000 ק’'מ
זה מה שהוא רושם בפרטים
רכב מנהלים, נוח בטירוף, 4 חלונות חשמליות, גג נפתח, כיסאות סלון עור, בספסל האחורי מעמד לקפה בין 2 הכיסאות, מרווח מאוד, כל מערכת האוטו נשלט מההגה, מולטימדיה ענקית, מראות מתכווננות, חימום כיסאות, נפתח וננעל ללא מפתח עם טביעת אצבע, גלגלי מישלין מקוריים חדשים ויוקרתיים, שמור מאוד ומטופל אך ורק בטויוטה בטריה הוחלפה לפני כשנתיים והיא באחריות עד 2030 ע"י החברה טויוטה, טיפול יקר ומקיף,טסט בתוקף עד 27/06/27
הוא רוצה 69,000 ₪
זה עסקה שווה ?@ארי-5 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
היא באחריות עד 2030 ע"י החברה טויוטה
זה נשמע לי קצת מופקע
אבל אם כל הפרטים נכונים, וזה 230 ק"מ ולא מייל, (בייבוא רגיל אין חשש, רק בייבוא מקביל/אישי)
נשמע טוב, לא בטוח לגבי המחיר
כמובן כל הבדיקות הרגילות
ותוודא שנח לך כסאות עור -
ראשית כל תודה לכל החברים הנהדרים שעוזרים ומסייעים אחד לשני ירבו כמותכם בישראל
אשמח לייעוץ
אני עם טויוטה קורולה סטיישן 2021 יד 1 ליסינג אני יד 2
הרכב עשה 147000 ק’‘מ
יש אחד שרוצה לרכוש ממני את הרכב ב67000 אלף
אני רוצה להשתדרג לרכב בטווח מחירים הזה לא לעבור את ה80000
שקלתי לקנות קודיאק אבל כמה וכמה אמרו לי שהחלקים שלו ממש יקרים וכל טיפול קטן יעלה לי הון תועפות
חשבתי אולי לקנות ג’ילי ואז הפחידו אותי שאני אתקע בלי הטענות וכו’
ואז חשבתי אולי לרכוש יונדאי סוטנה 2018 2019 הלכתי וראיתי כמה רכבים ממש מפנקים אממממ כמה וכמה סוחרים אמרו לי שהם רכבים זבל ושלא סתם המחיר שלהם כ’'כ נמוך לעומת התמורה שמקבלים (גג נפתח, חימום מושבים והגה, מושבי עור ועוד ) אמרו לי שיש סיכון רציני למנועים שלהם שיתקלקלו ואז זה נזק של לפחות 15000
תכלס אני ממש מבולבל מצד אחד רוצה למכור כדי לקבל יותר נוח ממש חשוב לי נוח מצד שני אני לא רוצה ליפול עם רכב שיתחיל לעשות לי בעיות כי הטויוטה שלי מבחינה הזאת הוא בובה בחיים לא היה שום תקלה נוסע ונוסע ונוסע בלי לצייץ
כמה שאלות- האם יונדאי סונטה לימיטד שנת 2018 2019 בערך יש אכן סיכון למנוע
- איזה דגם של רכב הייתם ממליצים לי ולא לעבור את ה80000
תודה
@ארי-5 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
אמרו לי שיש סיכון רציני למנועים שלהם שיתקלקלו
נכון מאוד!
אבל אם תעשה בדיקה ותראה שהמנוע תקין ואתה תמשיך לטפל בו ולשמור על מים ושמן תמיד, אתה תהנה מרכב מטורף! ולא סתם מטורף רכב שיש בו הכול בכלום כסף, ושאף אחד לא יבלבל… יש לי כזאת ולפני שקניתי אותה עשיתי לה 2 בדיקות מקיפות למנוע ושהן יצאו תקינות קניתי אותו ואני נהנה עד הגג… תרתי משמע… זה רכב מפנק ברמה מאווד גבוהה! יש לו מלא פיצ’רים שאין בהרבה רכבים דנדשים…
וחוץ מזה המתחרה הבחיר שלו זה קאמרי (בעז"ה בקרוב יהיה לי כזאת…) והמכנה המשותף בניהם שלסונטה יכול ח"ו ללכת המנוע שמחירו בערך 15,000 ש"ח, ואילו לקאמרי יכול ללכת הסוללה שמחירה בערך נע בערך בין 10,000 ל 13,000 (ויש יותר סכויים שילך סוללה לקאמרי מאשר שילך מנוע לסונטה ודו"ק) ככה שבשתיהם תוכל ח"ו להפסיד מה שכן אם תמצא קאמרי במחיר טוב וודאי שתלך עליה היא עדיפה על הסונטה בכמה פרמטרים ואכמ"ל
רק באתי לומר שיש סכויים שילך מנוע לא אומר שלא, אבל זה נובע מאנשים שיתרגלו לשים שמן פעם באביב… ולסונטה צריך להיות הרבה יותר עירנים, והראיה שרק אחד לארבעים ושמונה סונטות הולך מנוע… וממילא אם תיפול על בנ"א שטיפל בה טוב ואתה תמשיך לטפל בה טוב אתה תהנה מקסימום במינימום כסף.
בהצלחה!!!@חיים-Y0737 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
כי הוא אמין בהרבה מהסונטה
רק מבחינת מנוע כמו שכתבתי למעלה
שאם זה אפשר להסתדר…אבל חוץ מזה הוא בולע את האיוניק בהרבה דברים. באחריות! אני מכיר את שניהם מקרוב. -
תודה לכל העונים והמגיבים
שמעתי מ3 סוחרים גדולים
כולם אמרו לי תתרחק מהרכב הזה יש סיכון גדול מאוד למנוע שלו
אני באמת רוצה את זה אבל חושש@ארי-5 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
אבל חושש
מוסכניק ותיק אמר לי ‘‘המנועים שלהם מתפגרים’’
תכלס רואים הרבה על הכביש אבל לי זה הספיק -
@חיים-Y0737 טעות בחישוב
לקורולה יש גם 142 זה מתחלק ל99 כ"ס למנוע הרגיל + משהו כמו עוד 100כ"ס לחשמלי שבשילוב של שניהם ביחד המקסימום זה 142 כ"ס
ובאיוניק הם מציגים את החישוב הכולל@אלעזר-3 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
טעות בחישוב
לקורולה יש 122 לעומת 141 באיוניק, והאיוניק טיפה יותר כבדה משהו כמו 100 קג הבדל ובהאצה אתה צודק שהאיוניק יותר חלשה קצת אבל במהירויות יותר גבוהות היא הרבה יותר חזקה מהקורולה, אבל לא יודע למה אתה חושב שהיא כמה רמות פחות מהקורולה.
-
@אלעזר-3 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
טעות בחישוב
לקורולה יש 122 לעומת 141 באיוניק, והאיוניק טיפה יותר כבדה משהו כמו 100 קג הבדל ובהאצה אתה צודק שהאיוניק יותר חלשה קצת אבל במהירויות יותר גבוהות היא הרבה יותר חזקה מהקורולה, אבל לא יודע למה אתה חושב שהיא כמה רמות פחות מהקורולה.
@israel_458xv20n כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
פחות מהקורולה
חבר שלי מחזיק קורולה סטיישן 22 ואמר שמרגישה קצת חלשה, יחסית כמובן, בוודאי שלא ‘‘אטראז’’’ אבל גם לא רכב מהיר בטירוף
איוניק ממה שאני שומע אנשים מרוצים ממנה מבחינת כוח -
@ארי-5 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
אמרו לי שיש סיכון רציני למנועים שלהם שיתקלקלו
נכון מאוד!
אבל אם תעשה בדיקה ותראה שהמנוע תקין ואתה תמשיך לטפל בו ולשמור על מים ושמן תמיד, אתה תהנה מרכב מטורף! ולא סתם מטורף רכב שיש בו הכול בכלום כסף, ושאף אחד לא יבלבל… יש לי כזאת ולפני שקניתי אותה עשיתי לה 2 בדיקות מקיפות למנוע ושהן יצאו תקינות קניתי אותו ואני נהנה עד הגג… תרתי משמע… זה רכב מפנק ברמה מאווד גבוהה! יש לו מלא פיצ’רים שאין בהרבה רכבים דנדשים…
וחוץ מזה המתחרה הבחיר שלו זה קאמרי (בעז"ה בקרוב יהיה לי כזאת…) והמכנה המשותף בניהם שלסונטה יכול ח"ו ללכת המנוע שמחירו בערך 15,000 ש"ח, ואילו לקאמרי יכול ללכת הסוללה שמחירה בערך נע בערך בין 10,000 ל 13,000 (ויש יותר סכויים שילך סוללה לקאמרי מאשר שילך מנוע לסונטה ודו"ק) ככה שבשתיהם תוכל ח"ו להפסיד מה שכן אם תמצא קאמרי במחיר טוב וודאי שתלך עליה היא עדיפה על הסונטה בכמה פרמטרים ואכמ"ל
רק באתי לומר שיש סכויים שילך מנוע לא אומר שלא, אבל זה נובע מאנשים שיתרגלו לשים שמן פעם באביב… ולסונטה צריך להיות הרבה יותר עירנים, והראיה שרק אחד לארבעים ושמונה סונטות הולך מנוע… וממילא אם תיפול על בנ"א שטיפל בה טוב ואתה תמשיך לטפל בה טוב אתה תהנה מקסימום במינימום כסף.
בהצלחה!!!@חיים-Y0737 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
כי הוא אמין בהרבה מהסונטה
רק מבחינת מנוע כמו שכתבתי למעלה
שאם זה אפשר להסתדר…אבל חוץ מזה הוא בולע את האיוניק בהרבה דברים. באחריות! אני מכיר את שניהם מקרוב. -
@אריאלוש מה באמת הסיפור עם הסונוטה? פתאום הןלך מנוע או שזה בעייה של חוסר שמן? לא ראיתי על זה דיון בפורום מה גורם להם להתפגר ועל מה השם הרע שיצא להם
-
ראשית כל תודה לכל החברים הנהדרים שעוזרים ומסייעים אחד לשני ירבו כמותכם בישראל
אשמח לייעוץ
אני עם טויוטה קורולה סטיישן 2021 יד 1 ליסינג אני יד 2
הרכב עשה 147000 ק’‘מ
יש אחד שרוצה לרכוש ממני את הרכב ב67000 אלף
אני רוצה להשתדרג לרכב בטווח מחירים הזה לא לעבור את ה80000
שקלתי לקנות קודיאק אבל כמה וכמה אמרו לי שהחלקים שלו ממש יקרים וכל טיפול קטן יעלה לי הון תועפות
חשבתי אולי לקנות ג’ילי ואז הפחידו אותי שאני אתקע בלי הטענות וכו’
ואז חשבתי אולי לרכוש יונדאי סוטנה 2018 2019 הלכתי וראיתי כמה רכבים ממש מפנקים אממממ כמה וכמה סוחרים אמרו לי שהם רכבים זבל ושלא סתם המחיר שלהם כ’'כ נמוך לעומת התמורה שמקבלים (גג נפתח, חימום מושבים והגה, מושבי עור ועוד ) אמרו לי שיש סיכון רציני למנועים שלהם שיתקלקלו ואז זה נזק של לפחות 15000
תכלס אני ממש מבולבל מצד אחד רוצה למכור כדי לקבל יותר נוח ממש חשוב לי נוח מצד שני אני לא רוצה ליפול עם רכב שיתחיל לעשות לי בעיות כי הטויוטה שלי מבחינה הזאת הוא בובה בחיים לא היה שום תקלה נוסע ונוסע ונוסע בלי לצייץ
כמה שאלות- האם יונדאי סונטה לימיטד שנת 2018 2019 בערך יש אכן סיכון למנוע
- איזה דגם של רכב הייתם ממליצים לי ולא לעבור את ה80000
תודה
@ארי-5 עברתי על כל השרשור. ועדיין לא ברור לי לאיזה כיוון אתה רוצה להשתדרג. האם בגודל? (קודיאק.) האם בפיצרים? (סונטה) הנעה חשמלית? (ג’ילי )
לגבי הסונטה. בתור אחד שהתרגל לרכב שלא דורש התייחסות כלל נראה שיהיה לך מעצבן וקשה לעקוב כל הזמן אחרי השמן.
וזה. חוץ מהסיכון למנוע.
תעשה חושבים עם עצמך לאיזה כיוון להשתדרג. (גיפון. מנהלים. רכב חזק יותר. ) ויהיה יותר קל לעזור פר קטגוריה.
נניח מה שאתה מחפש זה יותר תחושת כוח. סקודה אוקטביה 1.5 / 1.4 יכולה להיות נהדרת בשבילך ועם עודף לתחזוקה המעט יותר יקרה. וכן הלאה. -
@ארי-5 עברתי על כל השרשור. ועדיין לא ברור לי לאיזה כיוון אתה רוצה להשתדרג. האם בגודל? (קודיאק.) האם בפיצרים? (סונטה) הנעה חשמלית? (ג’ילי )
לגבי הסונטה. בתור אחד שהתרגל לרכב שלא דורש התייחסות כלל נראה שיהיה לך מעצבן וקשה לעקוב כל הזמן אחרי השמן.
וזה. חוץ מהסיכון למנוע.
תעשה חושבים עם עצמך לאיזה כיוון להשתדרג. (גיפון. מנהלים. רכב חזק יותר. ) ויהיה יותר קל לעזור פר קטגוריה.
נניח מה שאתה מחפש זה יותר תחושת כוח. סקודה אוקטביה 1.5 / 1.4 יכולה להיות נהדרת בשבילך ועם עודף לתחזוקה המעט יותר יקרה. וכן הלאה.@חובק-עולם כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
נניח מה שאתה מחפש זה יותר תחושת כח. סקודה אוקטביה 1.5 / 1.4 יכולה להיות נהדרת בשבילך
גם מבחינת נוחות נסיעה ויציבות