בירור: פיאט טיפו
-
גם לי יש טיפו, כבר שנה וחצי, והיא יותר אמינה מקורולה שהיתה לי לפני זה שטופלה תמיד במורשה, וכמה פעמים הלכו קוויל\כוהל בזמן הכי קריטי, ובסוף גם הלך מנוע…
הטיפו אמין ונוח וחסכן מאד בבינערוניאני יוסיף, שלפניי הטיפו היתה בהשכרה, ובלעה"ר אצלי, לא היתה במוסך פעם אחת,
השבוע נסעתי איתה אחרי תדלוק 480 ק"מ מתוכם 70 בתוך העיר וכרגע נשאר שתי פסים בדלק,
וזה נסיעה עם אוטו מלא במשפחה ומזגן ופקקים וכו’
אני לא בא להשוויץ, רק לכתוב לתועלת כולם, כי זה אוטו עם פונטציאל, שלא ידוע עליו מספיק,
רק מה שכן חשוב להדגיש, לא לזלזל בטיפולים, לטפל רק בחלפים מקוריים ובזמן.
עכשיו אני נזכר, שהיה פעם אחת, שהבורר מהירויות של המזגן התקלקל, וחלק מהמהירויות לא עבדו, קניתי נגד חדש באלי אקפרס בעשרים שקל, והחלפתי לבד.
יש על האוטו הרבה מדריכים ביוטיוב באנגלית, -
גם לי יש טיפו, כבר שנה וחצי, והיא יותר אמינה מקורולה שהיתה לי לפני זה שטופלה תמיד במורשה, וכמה פעמים הלכו קוויל\כוהל בזמן הכי קריטי, ובסוף גם הלך מנוע…
הטיפו אמין ונוח וחסכן מאד בבינערוניאני יוסיף, שלפניי הטיפו היתה בהשכרה, ובלעה"ר אצלי, לא היתה במוסך פעם אחת,
השבוע נסעתי איתה אחרי תדלוק 480 ק"מ מתוכם 70 בתוך העיר וכרגע נשאר שתי פסים בדלק,
וזה נסיעה עם אוטו מלא במשפחה ומזגן ופקקים וכו’
אני לא בא להשוויץ, רק לכתוב לתועלת כולם, כי זה אוטו עם פונטציאל, שלא ידוע עליו מספיק,
רק מה שכן חשוב להדגיש, לא לזלזל בטיפולים, לטפל רק בחלפים מקוריים ובזמן.
עכשיו אני נזכר, שהיה פעם אחת, שהבורר מהירויות של המזגן התקלקל, וחלק מהמהירויות לא עבדו, קניתי נגד חדש באלי אקפרס בעשרים שקל, והחלפתי לבד.
יש על האוטו הרבה מדריכים ביוטיוב באנגלית, -
@הרשלה-0
מתוך ספר הרכב:

-
-
@המייבין כתב בבירור: פיאט טיפו:
מניסיון עם כמה וכמה טיפו התוצאה היא ב2 מילים -לא לגעת!
כל הפורומים והמקומות שקראתי ממליצים פה אחד !!
אתה דעת יחיד…
תפרט מה גרוע בו? זה שהוא לא “טויטה קדושה”?@רק-אני כתב בבירור: פיאט טיפו:
ומעניין שהמחיר שלו מ2017 הוא 15000 ש"ח כנראה שממליצים עליו בתור ה’פיאט’ שפחות לא אמין
@רק-אני כתב בבירור: פיאט טיפו:
תפרט מה גרוע בו? זה שהוא לא “טויטה קדושה”?
עברו אצלי כמה טיפו אבל אני יפרט על אחד שהיה אצלי חודש (אם זה לא יספיק אני יפרט עוד) 1 בעיה במוח גיר (כן בגיר של אייסין) 2 הלך רדיאטור 3קולר שמן (זה בחודש חודשיים וגם האחרים לא היו בלי בעיות)
אז אם אתה רוצה תקנה אבל תדע שזה לא ‘לא טיוטה קדושה’ אלא פיאט אם כל המובנים שבזה -
ומעניין שהמחיר שלו מ2017 הוא 15000 ש"ח כנראה שממליצים עליו בתור ה’פיאט’ שפחות לא אמין
תפרט מה גרוע בו? זה שהוא לא “טויטה קדושה”?
עברו אצלי כמה טיפו אבל אני יפרט על אחד שהיה אצלי חודש (אם זה לא יספיק אני יפרט עוד) 1 בעיה במוח גיר (כן בגיר של אייסין) 2 הלך רדיאטור 3קולר שמן (זה בחודש חודשיים וגם האחרים לא היו בלי בעיות)
אז אם אתה רוצה תקנה אבל תדע שזה לא ‘לא טיוטה קדושה’ אלא פיאט אם כל המובנים שבזה