קנית גילי עם הרבבה ק"מ
-
אני רואה ביד 2 גילי ב60 K שחב4 שנים 160 ק"מ האם זה לא שווה למרות שזה הרבה ק"מ?
חשוב לציין שב1 שבדקתי הוא היה ליסינג -
שאלתך היא שאלת המיליון דולר. אין כיום תשובה ברורה בעניין אבל מה שכן כדאי מאד לקנות את דגם הטווח הארוך (460-480)
-
@מאיר זה כנראה לא משתלם מאיזו שהיא סיבה כי אחרת אתה היית קונה את זה וכל החברים שלך היו קונים את זה והמחיר לא היה כזה זול
@אני-10 כתב בקנית גילי עם הרבבה ק"מ:
@מאיר זה כנראה לא משתלם מאיזו שהיא סיבה כי אחרת אתה היית קונה את זה וכל החברים שלך היו קונים את זה והמחיר לא היה כזה זול
זה לא מדוייק בגלל שלכל אחד יש את התקציב שלו, את הצרכים שלו, את את העדפות שלו וכולי.
נאמר זאת כך, למי שיש לו אפשרות להתקין עמדת טעינה ורוצה לקנות רכב חשמלי בתקציב של כ-60 אלף שקל להערכתי זו ההעדפה הטובה ביותר.
זה שלא כולם קונים את הרכב הזה, יכול להיות בגלל חוסר תקציב או תקציב גדול יותר, היא יכולת להתקין עמדת טעינה, רוצים רכב מרווח יותר, התעקשות על יפני ועוד…
-
@אני-10 כתב בקנית גילי עם הרבבה ק"מ:
זה לא מדוייק בגלל שלכל אחד יש את התקציב שלו, את הצרכים שלו, את את העדפות שלו וכולי.
נאמר זאת כך, למי שיש לו אפשרות להתקין עמדת טעינה ורוצה לקנות רכב חשמלי בתקציב של כ-60 אלף שקל להערכתי זו ההעדפה הטובה ביותר.
זה שלא כולם קונים את הרכב הזה, יכול להיות בגלל חוסר תקציב או תקציב גדול יותר, היא יכולת להתקין עמדת טעינה, רוצים רכב מרווח יותר, התעקשות על יפני ועוד…
-
@מאיר רק לחשוב על לחסוך אזור 1000 שח בחודש זה מגרה…
להתקין עמדת טעינה לא עולה הרבה ומי שאין לו אפשרות טכנית כמוני האם לא שווה להטעין בעמדות טעינה המוצבות ברחוב? -
@מאיר רק לחשוב על לחסוך אזור 1000 שח בחודש זה מגרה…
להתקין עמדת טעינה לא עולה הרבה ומי שאין לו אפשרות טכנית כמוני האם לא שווה להטעין בעמדות טעינה המוצבות ברחוב? -
-
חשוב לציין שב1 שבדקתי הוא היה ליסינג@אני-10 כתב בקנית גילי עם הרבבה ק"מ:
חשוב לציין שב1 שבדקתי הוא היה ליסינגקח בחשבון שבכמות כזאת של ק"מ כנראה שהוא הטעין הרבה בטעינה מהירה !
מה שמחייב לבדוק בריאות סוללה ואם יש הרחבת אחריות. -
חשוב לציין שב1 שבדקתי הוא היה ליסינג