עזרה באימות ק״מ לרכב
-
אני הולך לראות מחר רכב לקניה.
ראיתי במשומשת שב2021 הרכב פורסם למכירה עם 80.000 ק״מ (הרכב מ2014), זה לא מופקע לרכב שהיה בבעלויות פרטיות.
הבעיה היא שהוא פורסם אז ע״י סוכנות ״טרייד קאר״ מחיפה.
עלעול קצר בחוות דעת על העסק בגוגל, מעלה חשש שהרכב עבר על ידיהם גילוח קילומטרז׳ או דברים נוראים מזה.איך אני מוודא שהקילומטרז׳ אמיתי?
-
אני הולך לראות מחר רכב לקניה.
ראיתי במשומשת שב2021 הרכב פורסם למכירה עם 80.000 ק״מ (הרכב מ2014), זה לא מופקע לרכב שהיה בבעלויות פרטיות.
הבעיה היא שהוא פורסם אז ע״י סוכנות ״טרייד קאר״ מחיפה.
עלעול קצר בחוות דעת על העסק בגוגל, מעלה חשש שהרכב עבר על ידיהם גילוח קילומטרז׳ או דברים נוראים מזה.איך אני מוודא שהקילומטרז׳ אמיתי?
@איש-גמזו אם הרכב עבר סוכנות בעבר אז במידה ויש חשד על הק"מ כמעט בטוח שלא תוכל למצוא את הרשיונות הישנים
האפשרויות היחידות לענ"ד זה קארזון, היסטורייה ממוסך שהרכב טופל בו בעבר במידה ותדע איפה… מצב הרכב, ובדיקת מוסך בתנאי שידעו לומר לך קודם שיודעים לבדוק ק"מ ברכב הנ"ל. -
@איש-גמזו אם הרכב עבר סוכנות בעבר אז במידה ויש חשד על הק"מ כמעט בטוח שלא תוכל למצוא את הרשיונות הישנים
האפשרויות היחידות לענ"ד זה קארזון, היסטורייה ממוסך שהרכב טופל בו בעבר במידה ותדע איפה… מצב הרכב, ובדיקת מוסך בתנאי שידעו לומר לך קודם שיודעים לבדוק ק"מ ברכב הנ"ל.