עזרה דחופה חירום ממש!
-
@מיכלין-שמאי-רכב כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
מדובר הדרישת דמי השתתפות קבועים מראש?
לא הבנתי את השאלה
שנית מה האימייל שלך
שלישית לא צילמתי אני יחזור לשם לצלם…@אדון-עולם
אני מבין שהשתתפות היא עד 8500 ש’‘ח. אז השאלה איך החשבון הגיע ל2500 ש’'ח ומי קבע ימי עמידה? הערכת נזקים וימי תיקון מוסמך לקבוע שמאי רכב. מייל B7722088@gmail.com -
@אדון-עולם
אני מבין שהשתתפות היא עד 8500 ש’‘ח. אז השאלה איך החשבון הגיע ל2500 ש’'ח ומי קבע ימי עמידה? הערכת נזקים וימי תיקון מוסמך לקבוע שמאי רכב. מייל B7722088@gmail.com@מיכלין-שמאי-רכב
אבל רק שמאי יעלה לי יותר ממה שאני ירוויח אם השמאי יגיד שמספיק יום אחד לא … (או שאני מדבר עכשיו שטויות)
ולשאלתך איך הגיעו ל2500 ש"ח הוא זרק לי שאני בעיקרון צריך לשלם הרבה יותר אבל הוא מוכן לרחם עלי ולהסתדר איתי רק על 2500 ש"ח כי הוא ממש התרשם ממני וכו וכו -
@מיכלין-שמאי-רכב
אבל רק שמאי יעלה לי יותר ממה שאני ירוויח אם השמאי יגיד שמספיק יום אחד לא … (או שאני מדבר עכשיו שטויות)
ולשאלתך איך הגיעו ל2500 ש"ח הוא זרק לי שאני בעיקרון צריך לשלם הרבה יותר אבל הוא מוכן לרחם עלי ולהסתדר איתי רק על 2500 ש"ח כי הוא ממש התרשם ממני וכו וכו@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
ולשאלתך איך הגיעו ל2500 ש"ח הוא זרק לי שאני בעיקרון צריך לשלם הרבה יותר אבל הוא מוכן לרחם עלי ולהסתדר איתי רק על 2500 ש"ח כי הוא ממש התרשם ממני וכו וכו
תגידו זה לא נראה לכם בן אדם רע???.
איך הוא עושק אותו ככה?? -
@מיכלין-שמאי-רכב
ולשאלתך איך הגיעו ל2500 ש"ח הוא זרק לי שאני בעיקרון צריך לשלם הרבה יותר אבל הוא מוכן לרחם עלי ולהסתדר איתי רק על 2500 ש"ח כי הוא ממש התרשם ממני וכו וכו@אדון-עולם
יופי, במידה והוא מתקן ללא שמאי כאן ניתן לנסות להפיל אותו בפח. במידה והוא דורש ממך כספים ללא שמאות ניתן לנסות לדחות את התביעה בבית המשפט. -
@אדון-עולם
יופי, במידה והוא מתקן ללא שמאי כאן ניתן לנסות להפיל אותו בפח. במידה והוא דורש ממך כספים ללא שמאות ניתן לנסות לדחות את התביעה בבית המשפט.@מיכלין-שמאי-רכב
וןאןן עכשיו הברקת!
אז אם אני מבין נכון אני אמור לשלם לו ואחר כך לאיים עליו שהוא עשה לא חוקי? -
@בנג-ה כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
את זה גם והראתי לו את הכיוון.
נו על זה אני מדבר איך מראים להם את הכיוון?
@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
למדתי מטעויות של אחרים.
לפני קבלת הרכב גם אני צילמתי והסרטתי את הרכב ביחד עם הבחור שעובד שם תוך כדי שאני מסביר מה אני עושה ולמה אני עושה את זה.
וככל הנראה המנהל השוייטה הזה לא קיבל עדכון שגם אני צילמתי את הרכב וכשהחזרתי את הרכב המנהל אומר לי ‘תראה, אני רואה פה איזו שׂריטה קטנה אני מחשב לך עכשיו יום עבודה על התיקון ועלות התיקון…’
הוצאתי את הוידיאו והוא נהיה אדום כמו פילפל שוּשקה.
אמר לי עזוב לך מכאן ואל תקח מכאן רכב יותר! -
@בנג-ה
אתה ממש מתקרב רק לא במודיעין עילית אלא בבני ברק
מה כן זה “לחרדים צעירים ופראיירים” (כשסגרתי את ההשכרה היה שמה מישהוא שבכה מדם ליבו על איזה נזק ואני חשבתי לי זה לא יקרה…)@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
@בנג-ה
אתה ממש מתקרב רק לא במודיעין עילית אלא בבני ברק
מה כן זה “לחרדים צעירים ופראיירים” (כשסגרתי את ההשכרה היה שמה מישהוא שבכה מדם ליבו על איזה נזק ואני חשבתי לי זה לא יקרה…)נתיב?
-
למדתי מטעויות של אחרים.
לפני קבלת הרכב גם אני צילמתי והסרטתי את הרכב ביחד עם הבחור שעובד שם תוך כדי שאני מסביר מה אני עושה ולמה אני עושה את זה.
וככל הנראה המנהל השוייטה הזה לא קיבל עדכון שגם אני צילמתי את הרכב וכשהחזרתי את הרכב המנהל אומר לי ‘תראה, אני רואה פה איזו שׂריטה קטנה אני מחשב לך עכשיו יום עבודה על התיקון ועלות התיקון…’
אמר לי עזוב לך מכאן ואל תקח מכאן רכב יותר!@בנג-ה כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
למדתי מטעויות של אחרים.
אמר לי עזוב לך מכאן ואל תקח מכאן רכב יותר!א. תפרסם מי זה.
ב. אולי כדאי לשקול תביעה בבימ"ש - כל מי ששילם לו אי פעם וכו’…
כמובן לאחר שאלת חכם וכו’ -
אני נהג חדש ולקחתי רכב מהשכרה עשיתי שריטה מאד קטנה (אני לא בטוח בכלל שזה קשור אלי אבל אין לי הוכחה אחרת)
ובעל ההשכרה רוצה ממני 2500 ש"ח!
זה לא הגיוני לדעתי -לכן אני שואל מה עלי לעשות (אני חדש כאן בפורום ככה שאני לא יודע מה דיברו כאן אתמול ושלשום)@אדון-עולם כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
(אני לא בטוח בכלל שזה קשור אלי אבל אין לי הוכחה אחרת)
אני לא מבין אז על סמך מה החליטו שזה קשור אליך??? אין הסרטה או תמונות של הרכב לפני ?
-
למדתי מטעויות של אחרים.
אמר לי עזוב לך מכאן ואל תקח מכאן רכב יותר! -
אני נהג חדש ולקחתי רכב מהשכרה עשיתי שריטה מאד קטנה (אני לא בטוח בכלל שזה קשור אלי אבל אין לי הוכחה אחרת)
ובעל ההשכרה רוצה ממני 2500 ש"ח!
זה לא הגיוני לדעתי -לכן אני שואל מה עלי לעשות (אני חדש כאן בפורום ככה שאני לא יודע מה דיברו כאן אתמול ושלשום)@אדון-עולם דחוף!!
שים את שם החברה בכותרת!
זה ממש בגדר הצלת נפשות! -
@אדון-עולם דחוף!!
שים את שם החברה בכותרת!
זה ממש בגדר הצלת נפשות!@Shebsale כתב בעזרה דחופה חירום ממש!:
@אדון-עולם דחוף!!
שים את שם החברה בכותרת!
זה ממש בגדר הצלת נפשות!לא בטוח שכדאי לו, כדי שלא יתפוס אותו על עוד איזה “סעיף קטן” בחוזה ויפסיק ‘לרחם’ עליו…
-
@מיכלין-שמאי-רכב
וןאןן עכשיו הברקת!
אז אם אני מבין נכון אני אמור לשלם לו ואחר כך לאיים עליו שהוא עשה לא חוקי?@אדון-עולם
לא אמרתי לשלם. מאחר ולאחר התשלום קשה עד בלתי אפשרי לקבל בחזרה את הכסף. רק הסברתי איך ניתן לנסות לדחות על הסף את דרישת התשלום.
אך בוא בוא נחזור לעניין הנזק. למיטב הבנתי אין מחלוקת לעניין האחריות ואתה מודה ששפשפת את הרכב. נשאר לנו עניין גובה הנזק.
עלות התיקון של שריטה קטנה הינו: עבודות פחחות 350 ש’‘ח, צבע (רגיל לא פנינה) 1300 ש’‘ח לפני מע’‘מ (מע’‘מ חברת השכרה צריכה לקזז ) ולפני שכ’‘ט שמאי (סביב 1000 ש’'ח). כלומר ומידה ואתה מודה בגרימת הנזק זה המינימום שצריך לשלם.