חיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.
-
@מוטי-ברנד כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
@שלמה-6 דבר ראשון אפשר לקנות מטען מדוייק לחור של טויוטה https://s.click.aliexpress.com/e/_DFUnBYb
אצלי זה יושב פיקס דבר שני במולטימדיה מגיע שתי יציאות אולי אפשר לאלתר אותו שם במקום בתא כפפותאני לא אוהב את שתי החוטים האלו, הם מאוד מסורבלים.
אגב אשמח לדעת האם הTS10 מגיע עם מקום לסים. יש לי מכשיר של דרך המלך בבית שעומד ללא שימוש ומעניין אותי אולי להשים את הסים שלו בתוך המסך וזהו, (שיהי’ לפחות ווייז מובנה.)@שלמה-6 כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
יש לי מכשיר של דרך המלך בבית שעומד ללא שימוש ומעניין אותי אולי להשים את הסים שלו בתוך המסך וזהו
לא מכיר כ"כ את המסלולים של דרך המלך (עלות חודשית על הסים)
יכול להיות שעדיף לך לקנות סים של אר-אל תקשורת ב14 שקל לחודש ולמכור/למסור את המכשיר של דרך המלך יחד עם הסים שלו -
-
הזמנתי את מה ש @מיישה הביא כאן
מקווה שזה עונה על ההגדרה@טכנולוג כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
אם הזמנת צמה מתאימה אז אמור להגיע יחד איתה כבל מתאם לחיבור הusb המקורי למערכת
הזמנתי את מה ש@מיישה הביא כאן
@שלמה-6 מצויין.
הכבל הראשון זה המתאם לשקע הusb שלך
אבל אני שוב רוצה להבין אתה מעוניין במטען או בשקע שיאפשר לך לחבר התקנים למולטימדיה כמו כרטיס זיכרון?
כי הכבל שמתאם הוא בעיקר לחיבור התקנים ופחות לטעינה (הטעינה דרך החיבור הזה איטית מאוד)
אם אתה מעוניין במטען אז אני שוב ממליץ לך שבנוסף לשקע היואסבי שנמצא במשענת יד (שאותו אתה מחבר עם הכבל המתאם הנ"ל) תתקין שקע טעינה שלא קשור למולטימדיה והוא משמש נטו לטעינה (הקישור שהביא @מוטי-ברנד מצויין לזה) -
@מוטי-ברנד כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
@שלמה-6 דבר ראשון אפשר לקנות מטען מדוייק לחור של טויוטה https://s.click.aliexpress.com/e/_DFUnBYb
אצלי זה יושב פיקס דבר שני במולטימדיה מגיע שתי יציאות אולי אפשר לאלתר אותו שם במקום בתא כפפותאני לא אוהב את שתי החוטים האלו, הם מאוד מסורבלים.
אגב אשמח לדעת האם הTS10 מגיע עם מקום לסים. יש לי מכשיר של דרך המלך בבית שעומד ללא שימוש ומעניין אותי אולי להשים את הסים שלו בתוך המסך וזהו, (שיהי’ לפחות ווייז מובנה.)@שלמה-6 כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
יש לי מכשיר של דרך המלך בבית שעומד ללא שימוש ומעניין אותי אולי להשים את הסים שלו בתוך המסך וזהו, (שיהי’ לפחות ווייז מובנה.)
חבר שלי עשה את זה הבוקר ושהוא בא להחזיר את הסים למכשיר הוויז לא חזר לעבוד אמרו לו בחנות שיש פיתרון בתשלום
מישהו יודע פיתרון? APN? -
@שלמה-6 כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
יש לי מכשיר של דרך המלך בבית שעומד ללא שימוש ומעניין אותי אולי להשים את הסים שלו בתוך המסך וזהו, (שיהי’ לפחות ווייז מובנה.)
חבר שלי עשה את זה הבוקר ושהוא בא להחזיר את הסים למכשיר הוויז לא חזר לעבוד אמרו לו בחנות שיש פיתרון בתשלום
מישהו יודע פיתרון? APN?@פתוח-לשמוע כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
@שלמה-6 כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
מישהו יודע פיתרון? APN?הם חוסמים את זה וזה עולה 50 שקל לשחרר את זה
-
@פתוח-לשמוע כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
מישהו יודע פיתרון? APN?הם חוסמים את זה וזה עולה 50 שקל לשחרר את זה
@מוטי-ברנד ולהעביר למולטימדיה זה עובד חלק?
-
@פתוח-לשמוע כתב בחיבור מולטימדיה חדשה לUSB המקורי של הרכב, וכן הוספת USB נוסף במבנה הקיים.:
נראה לי שרק בפעם הראשונה זה עובד אם אתה מנסה להחזיר זה נחסם
-
נראה לי שרק בפעם הראשונה זה עובד אם אתה מנסה להחזיר זה נחסם
@מוטי-ברנד התכוונת בהפעלה הראשונה זה עובד ואח"כ לא משנה איזה מכשיר זה נחסם?
-
@מוטי-ברנד התכוונת בהפעלה הראשונה זה עובד ואח"כ לא משנה איזה מכשיר זה נחסם?
-
@פתוח-לשמוע לא התכוונתי שבפעם הראשונה שאתה מוציא מהמכשיר שלהם זה עובד
וכשאתה מנסה להחזיר את זה למכשיר שלהם זה נחסם@מוטי-ברנד גם במולטימדיה זה לא עבד ולכן הוא החזיר את זה למכשיר
אם עכשיו הוא יחזיר למולטימדיה בכל מקרה הוא יצטרך לפתוח?
יש לך מושג למה לא עבד לו? -
@מוטי-ברנד גם במולטימדיה זה לא עבד ולכן הוא החזיר את זה למכשיר
אם עכשיו הוא יחזיר למולטימדיה בכל מקרה הוא יצטרך לפתוח?
יש לך מושג למה לא עבד לו?